Grundbogen i digital markedsføring

To podcasts: Lyt til Anita og Eric

Tak!

Vidste du forresten, at…

Ud over at kunne læse, hvad Anita og Eric har på hjerte om digital markedsføring, kan du også lytte til os! Vi har hver vores podcast, som du kan læse om herunder!

Help Marketing

Erics podcast hedder Help Marketing. Det er fra denne podcast Help Marketing Bogen er udsprunget. Help Marketing digital markedsføring og salg. Hver måned interviewer Eric Ziengs en ny ekspert inden for markedsføringsdisciplinerne. Eksperten og Eric deler deres viden fra rigtige virksomheder på tværs af brancher. Du får ikke bare tips og råd, men indsigt i hvordan andre virksomheder arbejder med digital markedsføring.

Vidste du, at Eric også er medejer af et center til træning og fysioterapi? Det hedder PerformanceLab og ligger i København.

Hver måned
ca. 45 min.
Abonner i itunes
Læs mere om podcasten her

Digitale Tanker

Anitas podcast hedder Digitale Tanker. Sammen med hendes co-host, Puk Falkenberg, udsprang ideen til podcasten om en lyst til at videndele, mod på en udfordring og et savn til en podcast der er i øjenhøjde med digitalt indfødte. Så det er netop hvad de to værter er – sammen giver de en stemme til de digitalt indfødte, og du kan forvente diskussioner indenfor digital markedsføring og forandringsledelse.

Er på pause, men lyt til de 100 eksisterende afsnit
ca. 45 min.
Abonner i itunes
Læs mere om podcasten her