Grundbogen i digital markedsføring

Grundbogen i Digital Markedsføring – Trykt og e-bog (PDF) bundle, 2. udgave. Spar 661 kr.

Du får to udgaver af Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen. Vi sender dig den trykte udgave. Pdf-udgaven får du med det samme på mail. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere. Bogen er på lager.

Bøgernes indhold er det samme. Forskellen er layoutet, hvor vi har optimeret den trykte til papir, men pdf-udgaven er optimeret til tablets og e-bogslæsere. Sidetalsangivelserne er ikke ens.

Den trykte bog sendes med post. Link til download sendes på mail.  E-bogen er digital og personlig og dit navn er på alle sider – derfor ydes der kun returret på prisforskellen op til den trykte bog.

Pris: 999 kr inkl moms (799,20 kr ex moms).

Køb Help Marketing Bogen

Det er nemt at købe Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Markting Bogen direkte hos os som forfatterne. Du får den billigste pris og vi skal ikke dele pengene med andre. Alle priser inkluderer forsendelse – der tilføjes ikke andre mærkelige gebyrer.

Når du ved, hvilken bog / hvilke bøger du ønsker, sender du blot en mail til eric@nochmal.dk med følgende info:

  • Hvilken bog
  • Antal bøger
  • Navn, adresse, postnr, by vi skal sende til.
  • Hvis du køber for en virksomhed, send dit CVR nummer med. Hvis virksomheden betaler med e-faktura, sendes EAN nummer med.

Vi bekræfter ordren og sender faktura, der kan betales via bankoverførsel eller mobile pay. Så snart vi har modtaget betaling, sendes bøgerne. Vi glæder os til at sende bogen til jer!