Grundbogen i digital markedsføring

Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen | Trykt (2. udgave)

Du får Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen i trykt udgave. 2. udgave med opdateringer og forbedringer. Sidetallene er de samme som i 1- udgave. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO […]

Du får Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen i trykt udgave. 2. udgave med opdateringer og forbedringer. Sidetallene er de samme som i 1- udgave. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere. Bogen er på lager.

Porto er inkluderet i prisen. ISBN: 87-970019-5-3

Pris: 874 kr inkl. moms (699,20 kr ex moms).

Køb Help Marketing Bogen

Det er nemt at købe Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Markting Bogen direkte hos os som forfatterne. Du får den billigste pris og vi skal ikke dele pengene med andre.

Hvor mange ønsker du?
For- og efternavn
Kun hvis du køber den fysiske bog eller bundle - gade, nummer, postnummer og by.
Kun hvis du køber som virksomhed

Vi bekræfter ordren og sender faktura, der kan betales via bankoverførsel eller mobile pay. Så snart vi har modtaget betaling, sendes bogen. Vi glæder os til at sende bogen til jer!