Grundbogen i digital markedsføring

Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen | e-bog (2. udgave)

Du får Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring i pdf udgave. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere. E-bogen er layoutet så den er nem at læse på tablets.

Du får Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring i pdf udgave. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere.

E-bogen er layoutet så den er nem at læse på tablets og e-bogslæsere.

Link til download sendes med det samme. Bogen er digital og personlig med dit navn skrevet ind på siderne – derfor ydes ingen returret. Kortgebyr er inkluderet i prisen. ISBN: 978-87-970019-1-2

Pris: 786 kr. inkl. moms (628,8 kr ex moms)

Køb Help Marketing Bogen

Det er nemt at købe Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Markting Bogen direkte hos os som forfatterne. Du får den billigste pris og vi skal ikke dele pengene med andre.

Hvor mange ønsker du?
For- og efternavn
Kun hvis du køber den fysiske bog eller bundle - gade, nummer, postnummer og by.
Kun hvis du køber som virksomhed

Vi bekræfter ordren og sender faktura, der kan betales via bankoverførsel eller mobile pay. Så snart vi har modtaget betaling, sendes et download link til bogen. Vi glæder os til at sende bogen til jer!