Grundbogen i digital markedsføring

Help Marketing Podcast kursus

Fra drøm til virkelighed: Podcast kurset der gør dig til den bedste podcaster

Er du klar til at gribe mikrofonen og tale om det, du brænder for? Vil du  være lidt kendt? Eller er podcasting den helt rigtige kanal i din markedsføring, der vil tiltrække de bedste kunder?

Men er det uoverskueligt med mikrofoner, redigering og RSS-feeds? Og hvordan kommer podcasten på iTunes og i Podcast Apps? Har du ikke helt styr på konceptet? Eller ved du ikke helt hvordan podcasten kan indgå i din markedsføring?

Help Marketing Podcast Kurset hjælper dig fra a til å.

Kom hurtig i gang, så du hver uge kan tale med dine fans. Nå ud til tusindevis af potentielle kunder. Eller er du mere interesseret i at opbygge et fællesskab om dit emne?

Help Marketing Podcast Kursus er guiden gør dig til en stærkt podcaster, der fremstår professionel og også er effektiv.

Kunderne får ordet

Hvad får du i Podcast Kurset?

Du får 75 sider e-bog, der består af 8 moduler. Med dette kan nå nu helt i mål. Du bliver holdt i hånden, og det du allerede ved kan du nemt hoppe over.

 • Hvorfor podcasting? (Dine mål med podcasten og en lanceringsdato)
 • Dit podcast-koncept (hvad skal din podcast handle om? Og opbygning, format, navn, grafisk udtryk mv.)
 • Teknikken (alt det tekniske: optagelse, redigering, hosting, kom på iTunes og data)
 • Lav din podcast (indholdet og driften af podcasten)
 • Måling af din podcast (vi skal sætte tal på)
 • Klar til lancering (klar til at trykke på knappen)
 • Markedsføring af din podcast (Få flere lyttere, skab ambassadører, og udvikling af podcasten)
 • Forretningen i din podcasting (Tjen penge eller lad podcasten indgå i din forretning)

Din Podcast Bibel:

Help Marketing Podcast Kursus er bygget op med opgaver, som du alligevel skal lave for at blive podcaster. Derfor får du din helt egen Podcast Bibel, der indeholder alle beslutninger du tager. Vi har lavet skabelonen for dig. Du skal bare fylde den ud med de beslutninger, du tager. Så kan du nemt få feedback fra andre. Du kan nemt få den godkendt i organisationen. Og du kan nemt vende tilbage til den, når du vil lave nyt. Desuden sender vi også en skabelon til at holde styr på de enkelte afsnit.

Derudover får du 8 videoer: 

 • Podcast baggrund fra Eric
 • Tough Love (læs: heppe video)
 • Basal gennemgang af mikrofoner
 • Avanceret gennemgang af mikrofoner
 • Sådan opdater du podcast
 • Sådan redigerer du podcast
 • Stemmeopvarmingsøvelser
 • Podcast bloopers

Du får også et mailflow, der holder dig i ørene og hepper på dig:

Det sker gang på gang, at kommende podcastere falder fra, fordi andre opgaver bliver vigtigere. Eller man mangler tid. Eller man går kold i arbejdet. Det sker ikke for dig med heppe-mail-flowet, der holder dig i gang og inspirerer dig.

Help Marketing Podcasting Guide

Help Marketing Podcasting Guiden er podcast kurset, der sikrer du når i mål, som den bedste podcaster med mange lyttere, der får høj kvalitet. Du får 75 sider e-bog, din egen Podcast Bibel, 8 videoer og et mailflow. Vi kommer ind på koncept, optagelse/redigering, komme på iTunes, få lyttere, sætte mål, forretning og tjene penge på podcasting. Med dette kursus har du ikke brug for andet for at komme i luften og få en succesfuld podcast.

Help Marketing Podcasting Guide DKK 719,20 (DKK 899,00 inkl. moms)
eric ziengs podcaster

1 omgang sparring med Eric

Sparring uden køb af guide. Jeg anbefaler kun at købe sparring, hvis du køber eller har købt guiden. Sparring med Eric om din podcast. Det kan være efter modul 2 om dit format og din målsætning (inden du optager) eller når du har første afsnit klar (efter du optager). Du skal fremsende Podcast Bibel og […]

1 omgang sparring med Eric DKK 1 200,00 (DKK 1 500,00 inkl. moms)

Guide + 1 omgang personlig sparring med Eric (20% rabat)

Du får hele guiden, inkl 75 sider e-bog, 8 videoer, Podcast Bibel og mailflow. Derudover får du sparring med Eric om din podcast. Det kan være efter modul 2 om dit format og din målsætning (inden du optager) eller når du har første afsnit klar (efter du optager). Du skal fremsende Podcast Bibel og / […]

Guide + 1 omgang personlig sparring med Eric (20% rabat) DKK 1 535,20 (DKK 1 919,00 inkl. moms)

Guide + 2 omgange personlig sparring med Eric (25% rabat)

Du får hele guiden, inkl 75 sider e-bog, 8 videoer, Podcast Bibel og mailflow. Derudover får du to gange sparring med Eric om din podcast. Det vil være efter modul 2 om dit format og din målsætning (inden du optager) og når du har første afsnit klar (efter du optager). Du skal fremsende Podcast Bibel […]

Guide + 2 omgange personlig sparring med Eric (25% rabat) DKK 2 339,20 (DKK 2 924,00 inkl. moms)

Podcasting guide og Dansk Podcast Analyse bundle

Du får Help Marketing Podcasting Guiden, som er podcast kurset, der sikrer du når i mål, som den bedste podcaster med mange lyttere, der får høj kvalitet. Du får 75 sider e-bog, din egen Podcast Bibel, 8 videoer og et mailflow. Og du får de to dele af Dansk Podcast Analyse, der består af rapporterne Danskernes Podcastvaner og Bagom Danske Podcastere samt de rå data. Alt sendes med det samme på mails og du får mailflows tilsendt løbende.

Podcasting guide og Dansk Podcast Analyse bundle DKK 919,20 (DKK 1 149,00 inkl. moms)