Help Marketing Bogen

Help Marketing Bogen

Help Marketing Bogen er din grundbog i digital markedsføring. Grundbogen på 440 sider er skrevet til dig der er ny i faget, erfaren med et mål om at opgradere dine kompetencer eller har en ambition om at dygtiggøre dig på discipliner, der går ud over din nuværende niche. Bemærk, at bogen pt. kun fås som e-bog. Den trykte bog vender tidligst tilbage i december 2020.

Help Marketing Bogen

Kunderne får ordet

Help Marketing Bogen er den eneste danske grundbogen i digital markedsføring

Bogen er den eneste bog på det danske marked, der samler alle disciplinerne:

 • Content marketing
 • SEO
 • Sociale medier
 • Community management
 • PR
 • E-mailmarkedsføring
 • Annoncering
 • Konvertering, salg og KPI’er
 • Digital strategi
 • Forankring af markedsføring i organisationen
 • Neuromarketing

Bogen er fyldt med danske cases, konkrete forklaringer af både strategi og eksekvering samt pædagogiske figurer. Over 70 af landets dygtigste eksperter inden for digital markedsføring har hjulpet til, bl.a. gæster af Help Marketing Podcasten.

Forfatterne bag

Eric og Anita er forfatterne bag Help Marketing Bogen. Vi arbejder til dagligt i Bolius, der arbejder for at øge boligejernes livskvalitet. Meget af vores arbejde handler om markedsføring. Den erfaring sammen med erfaringen fra vores egne virksomheder (Nochmal og anitaxcph) er fundamentet for hele bogen. Vi har desuden tilføjet en masse viden fra gæsterne i Help Marketing Podcasten.

Du køber dermed et stærkt værktøj, der vil understøtte dit daglige arbejde med alle de store emner inden for digital markedsføring. Vi har holdt tonen professionel men casuel med (forsøg på) humor fra tid til anden.

Vi er meget stolte af Help Marketing Bogen der har taget et år at lave. Vi håber, du vil købe og bruge den, blive endnu dygtigere og skabe flotte resultater!

Indholdsfortegnelse

Velkommen
Sådan læser du bogen
Content Marketing
SEO
Organisk sociale medier
Community management
PR og influencers
Annoncering
Salg, KPI'er og data
Digital marketing strategi
Forankring i organisationen
Neuromarketing
På gensyn

  kommer...

Køb Help Marketing Bogen

Help Marketing Bogen – e-bog (PDF)

Du får Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring i pdf udgave. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere.

E-bogen er layoutet så den er nem at læse på tablets og e-bogslæsere.

Link til download sendes med det samme. Bogen er digital og personlig med dit navn skrevet ind på siderne – derfor ydes ingen returret. Kortgebyer er inkluderet i prisen. ISBN: 978-87-970019-1-2

Help Marketing Bogen – e-bog (PDF) DKK 628,80 (DKK 786,00 inkl. moms)
Køb nu

Frivillige

Vi kunne ikke have gjort det uden jer ...

Se alle frivillige