Help Marketing Bogen

Help Marketing Bogen – Trykt og e-bog (PDF) bundle. Spar 661 kr.

Du får to udgaver af Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring. Vi sender dig den trykte udgave. Pdf-udgaven får du med det samme på mail. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO […]

Du får to udgaver af Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring. Vi sender dig den trykte udgave. Pdf-udgaven får du med det samme på mail. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere. Bogen er på lager.

Bøgernes indhold er det samme. Forskellen er layoutet, hvor vi har optimeret den trykte til papir, men pdf-udgaven er optimeret til tablets og e-bogslæsere. Sidetalsangivelserne er ikke ens.

Den trykte bog sendes med post. Link til download sendes med det samme.  E-bogen er digital og personlig og dit navn er på alle sider – derfor ydes der kun returret på prisforskellen op til den trykte bog.