Help Marketing Bogen

Help Marketing Bogen – Trykt og e-bog (PDF) bundle. Spar 661 kr.

Du får to udgaver af Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring. Vi sender dig den trykte udgave. Pdf-udgaven får du med det samme på mail. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO […]

Du får to udgaver af Help Marketing Bogen – Grundbogen i Digital Markedsføring. Vi sender dig den trykte udgave. Pdf-udgaven får du med det samme på mail. Bogen består af ti kapitler, der dækker vigtige dele i digital markedsføring som social media, PR, email-markedsføring, annoncering (social og AdWords), konvertering, KPI’er, Content Marketing, det organisatoriske, SEO og meget mere. Bogen er på lager.

BEMÆRK: Vores boglager er lukket pga COVID-19/Corona pt. Derfor kan vi først sende bogen på et senere tidspunkt. Vi anbefaler at købe e-bogen i stedet.

Bøgernes indhold er det samme. Forskellen er layoutet, hvor vi har optimeret den trykte til papir, men pdf-udgaven er optimeret til tablets og e-bogslæsere. Sidetalsangivelserne er ikke ens.

Den trykte bog sendes med post. Link til download sendes med det samme.  E-bogen er digital og personlig og dit navn er på alle sider – derfor ydes der kun returret på prisforskellen op til den trykte bog.