Grundbogen i digital markedsføring

Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen

Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen er på 440 sider og skrevet til dig der er ny i faget, erfaren med et mål om at opgradere dine kompetencer eller har en ambition om at dygtiggøre dig på discipliner, der går ud over din nuværende niche. Både den fysiske bog og e-bogen i 2. udgave er på lager. Køb begge og opnå rabat.

Køb den fysiske bog eller køb e-bogen. Du kan også købe begge som bundle med rabat.

Help Marketing Bogen

Kunderne får ordet

Grundbogen i Digtal Markedsføring –  Help Marketing Bogen er den eneste danske grundboge i digital markedsføring

Den eneste bog på dansk, der samler alle disciplinerne. Lige nu kan du købe 2. udgave, der er forbedret og opdateret. Sidetallene er de samme som i den oprindelige bog.

 • Content marketing
 • SEO
 • Sociale medier
 • Community management
 • PR
 • E-mailmarkedsføring
 • Annoncering
 • Konvertering, salg og KPI’er
 • Digital strategi
 • Forankring af markedsføring i organisationen
 • Neuromarketing

Bogen er fyldt med danske cases, konkrete forklaringer af både strategi og eksekvering samt pædagogiske figurer. Over 70 af landets dygtigste eksperter inden for digital markedsføring har hjulpet til, bl.a. gæster af Help Marketing Podcasten og Digitale Tanker.

Forfatterne bag

Eric og Anita er forfatterne bag Help Marketing Bogen. Eric arbejder til dagligt i GoBoat og PerformanceLab. Anita arbejder til dagligt i sin egen virksomhed, AnitaLK. Meget af vores arbejde handler om markedsføring. Erfaringen fra vores dagligdag (inkl. da vi var kolleger hos Bolius) sammen med erfaringen fra vores egne virksomheder (Nochmal og AnitaLK) er fundamentet for hele bogen. Vi har desuden tilføjet en masse viden fra gæsterne i Help Marketing Podcasten og Digitale Tanker.

Du køber dermed et stærkt værktøj, der vil understøtte dit daglige arbejde med alle de store emner inden for digital markedsføring. Vi har holdt tonen professionel men casuel med (forsøg på) humor fra tid til anden.

Vi er meget stolte af Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Marketing Bogen, der har taget et år at lave. Vi håber, du vil købe og bruge den, blive endnu dygtigere og skabe flotte resultater!

 

Indholdsfortegnelse

Velkommen
Sådan læser du bogen
Content Marketing
SEO
Organisk sociale medier
Community management
PR og influencers
Annoncering
Salg, KPI'er og data
Digital marketing strategi
Forankring i organisationen
Neuromarketing
På gensyn

  kommer...

Køb Help Marketing Bogen

Køb den fysiske bog eller køb e-bogen. Du kan også købe begge som bundle med rabat.

Det er nemt at købe Grundbogen i Digital Markedsføring – Help Markting Bogen direkte hos os som forfatterne. Du får den billigste pris og vi skal ikke dele pengene med andre. Alle priser inkluderer forsendelse – der tilføjes ikke andre mærkelige gebyrer.

Hvor mange ønsker du?
For- og efternavn
Kun hvis du køber den fysiske bog eller bundle - gade, nummer, postnummer og by.
Kun hvis du køber som virksomhed

Vi bekræfter ordren og sender faktura, der kan betales via bankoverførsel eller mobile pay. Så snart vi har modtaget betaling, sendes bogen. Vi glæder os til at sende bogen til jer!

Frivillige

Vi kunne ikke have gjort det uden jer ...

Se alle frivillige